Millet sizi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooq ösLedim...Ayrıca da Tutku'mu çok ösLedim...Aaaaaaaaaa çığlık atmak istiyorum...
Beni çoğunuz tanıyor tanımayanLar için bi anLatıym kendimi...x)
Adım ÇağLa,15 yaşındayım(doum günümden 3-4 ay geçti artık 15 yha)Beyoğlu FındıkLı Lisesinde Okuyorum...Okulumu seviyorum KankaLarım saoLsun...ÇikolataLı Puding'e bayılıyorum...Çikolatalı Pastaya Bitiyorum...Bunları yiyiorum yiyiorum şişmiyorum Kendime çok şaşıyorum...Bunları geç bize adam gibi kendini anLat diosanız...Arkilerime göre takıntılı,şirin,hafif çatLak,konuşmayı seven,dinlemeyi bbilen ve de biraz disiplinliyim...Disiplinden kasıtları bikaç tane PrensipLerim vaR...Onun dışında arkadaşLarım ailemden sonra benim en değerli varlıklarım...ArkadaşLığa çoğu şeyden fazLa önem veriyorum...Giyim Tarzım biraz şeker xD Napıyım çok seviyorum öyLe giyinmeyi...Şeker kız dışında bi de sportif giyinirim...EmoLarın tarzını seviyorum...Ama emo oLmak bana göre değiL xD
Sevdiğim ünlüler;Zac Efron,Jonas brothers,HiLary Duff...vb....Bi de bu araLar Jetone'a takıLdım....Çok tatLı çocukLaR yha...xD
Onun dışında sevdiğim:Süngerbob,FamilyGuy(Stewie),South Park(Kenny)
Sanırım bu kadar yeterLi yine fazLa konuştum...xD